Kom emissievrij naar Circuit Zandvoort met het openbaar vervoer en de OV Fiets. Plan je reis hier!

Bestel hier alvast uw parkeerticket

Ja, er zijn diverse cateringpunten geopend gedurende de EV Experience voor eten en drinken.

Bekijk deze pagina; How to get there.

De ingang van de EV Experience staat duidelijk aangegeven en vind je op paddock 2. Zie ook Google Maps

Ja je hebt een geldig (motor)rijbewijs nodig om een proefrit te maken. De importeur zal hierom vragen en jouw data opslaan.

Rijden op het circuit geschiedt volledig op eigen risico. Schade aan het circuit en voertuigen wordt op u verhaald.

Op zaterdag 23 september 2023 zijn kids inderdaad welkom op de EV Experience. We hebben een springkussen en mini EV’s voor ze klaar staan. Voor kinderen zijn aparte kids tickets beschikbaar. Let op: de auto’s bevatten geen kinderstoelen.

Ja dit kan.

Zie deelnemers.

Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort.

Parkeren kan op Paddock 2. Hier wordt u naar toe geleid door verkeersbegeleiders. Parkeren kost EUR 15,- per dag.

Er zijn 15 AC laders beschikbaar op paddock 2. In verband met DC laders voor de auto’s op het circuit kunnen we niet meer laadplekken voor bezoekers creëren ivm netcongestie. We vragen u hiermee rekening te houden tijdens het plannen van uw heen- en terugreis.

De EV Experience is dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur geopend.

Op de hoogte gehouden worden rondom de EV Experience? Volg ons op de volgende kanalen:

*Een Experience Ticket geeft toegang tot alle onderdelen van het evenement. Met ruim 100 EV’s op het circuit faciliteren we een maximaal mogelijk aantal proefritten. Proefritten blijven echter schaars. Proefritten worden dagelijks om 10.00 uur, 12.00 uur en 14.00 uur vrijgegeven. Mocht jouw auto niet direct beschikbaar zijn deze dag, verwijzen we je graag door naar de dichtstbijzijnde dealer voor een proefrit. Meerijden over het circuit kan altijd. Een Experience Ticket geeft je verder toegang tot alle programma onderdelen tijdens dit evenement. Kortom, genoeg te doen en te ervaren om je te laten inspireren over emissie vrij vervoer! Een proefrit geschiedt altijd onder eigen risico en aansprakelijkheid. Bekijk hier de bezoekersvoorwaarden