Heb je een vraag, leuk idee, wil je meedenken of participeren? Neem dan contact op met Maarten Pompen (Mister Electric). Maarten is eigenaar van de EV Experience en heeft het concept in 2018 bedacht en gerealiseerd. Sindsdien is de EV Experience hét jaarlijkse evenement waar de EV Industrie samen komt en waar duizenden bezoekers hun zoektocht beginnen om de overstap te maken naar elektrisch rijden.

info@evexperience.nl

De EV Experience wordt georganiseerd door Ervaar Elektrisch BV. Ervaar Elektrisch organiseert experiences met elektrische auto’s en heeft als doel om iedere autorijder (zowel zakelijk als privé) enthousiast te maken om elektrisch te rijden.

Dé manier om dit te doen is om zelf achter het stuur plaats te nemen en te ervaren hoe comfortabel en spectaculair deze vorm van autorijden is. Hierdoor draagt Ervaar Elektrisch bij aan het elektrificeren van het wagenpark in Nederland in een fun way met als hoger doel om bij te dragen aan het verduurzamen van mobiliteit en schadelijke emissiegassen naar nul terug te brengen.

Om de fun way extra kracht en beleving bij te zetten is een samenwerking met Circuit Zandvoort aangegaan en vindt de EV Experience hier plaats.

 

Organisatie:
 

Ervaar Elektrisch B.V.

Maarten Pompen
Bloemveldlaan 29 2015HB HaarlemNederland
KvK: 73225924BTW nr: 8594.09.284B.01