Ja dit kan, er zijn diverse cateringpunten geopend gedurende de EV Experience voor eten en drinken.

Bekijk deze pagina; How to get there.

De ingang van de EV Experience bevindt zich aan het einde van Parking A, achter de hoofdtribune. Via de nieuwe tunnel onder het rechte stuk loop je de EV Experience binnen. Zie ook Google Maps.

Ja je hebt een geldig (motor)rijbewijs nodig om een proefrit te maken. De importeur zal hierom vragen en jouw data opslaan.

Rijden op het circuit geschiedt volledig op eigen risico. Schade aan het circuit en voertuigen wordt op u verhaald.

Op 23, 24 en 25 september 2022 zijn kids inderdaad welkom op de EV Experience. We hebben een springkussen en mini EV’s voor ze klaar staan. Voor kinderen zijn aparte kids tickets beschikbaar. Let op: de auto’s bevatten geen kinderstoelen.

De organisatie van de EV Experience leeft alle geldende maatregelen van de Nederlandse Overheid na. In samenwerking met Circuit Zandvoort zijn dit de geldende maatregelen. Voor iedere bezoeker gelden de basisregels. Gemeente Zandvoort en Circuit Zandvoort hebben de protocollen goedgekeurd en daarmee hebben we groen licht voor de organisatie. De pitboxen zullen open zijn voor maximale ventilatie.

Ja dit kan.

Zie deelnemers.

Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort.

We verwachten geen drukke strandfiles en er is genoeg parkeergelegenheid op het circuit. Parkeren kan op Parking A voor EUR 8,- per dag.

Er zijn geen laadfaciliteiten op Parking A aanwezig. Wel richten we een aantal mobiele chargers in op de Parking, maar gebruiken deze het liefst voor het laden van de EV’s om proefritten te verzorgen. Hou hier alstublieft rekening mee.

De EV Experience is geopend op vrijdag 23 zaterdag 24 en zondag 25 september 2022 van 10.00 tot 17.00 uur.