Order my Ticket Keep me informed!

Ja dit kan, er zijn diverse cateringpunten geopend gedurende de EV Experience voor eten en drinken.

Bekijk deze pagina; How to get there.

De ingang van de EV Experience bevindt zich aan het einde van Parking A, achter de hoofdtribune. Via de nieuwe tunnel onder het rechte stuk loop je de EV Experience binnen. Zie ook Google Maps.

Ja je hebt een geldig (motor)rijbewijs nodig om een proefrit te maken. De importeur zal hierom vragen en jouw data opslaan.

Rijden op het circuit geschiedt volledig op eigen risico. Schade aan het circuit en voertuigen wordt op u verhaald.

Ja kinderen van alle leeftijden zijn welkom op zaterdag 3 en zondag 4 oktober. Voor kinderen zijn aparte kids tickets beschikbaar. Let op: de auto’s bevatten geen kinderstoelen.

De organisatie van de EV Experience leeft alle geldende maatregelen van de Nederlandse Overheid na. In samenwerking met Circuit Zandvoort zijn dit de geldende maatregelen. Voor iedere bezoeker gelden de basisregels. Gemeente Zandvoort en Circuit Zandvoort hebben de protocollen goedgekeurd en daarmee hebben we groen licht voor de organisatie. De pitboxen zullen open zijn voor maximale ventilatie.

Ja dit kan.

Dit is afhankelijk van het moment van de dag en een aantal factoren zoals bezoekers, auto’s beschikbaar en auto’s die tussendoor geladen moeten worden. Er zijn geen timeslots om je in te schrijven. Je kunt je bij de pitbox aanmelden voor een proefrit en rijdt dan twee rondes zelf over het circuit met een Product Specialist. Twee rondes rijden, inclusief in- en uitstap duren 10 minuten. Je volgt te allen tijde de instructies op van de Product Specialist op het circuit. Ook staan er e-bikes, motoren, scooters en steps en zijn er interessante workshops en kennissessies te volgen, kortom we gaan je sowieso vermaken!

Burgemeester van Alphenstraat 108, Zandvoort.

We verwachten geen drukke strandfiles en er is genoeg parkeergelegenheid op het circuit. Parkeren kan op Parking A voor EUR 8,- per dag.

Er zijn geen laadfaciliteiten op Parking A aanwezig. Wel richten we een aantal mobiele chargers in op de Parking, maar gebruiken deze het liefst voor het laden van de EV’s om proefritten te verzorgen. Hou hier alstublieft rekening mee.

De EV Experience is geopend op  24, 25 en 26 september 2021 van 10.00 tot 17.00 uur.

Load More